YÖRESEL İKRAMLAR

Akyazı Atatürk İlköğretim Okulu, Zahide Zehra Garring’in vasiyetini yerine getirmek için Danimarka’dan gelen misafirlerini ağırladı. Türkiye Eğitim Vakfı(TEV) ve (ZZ) Zahide Zehra Garring Vakfı işbirliği ile düzenlenen ziyaret Akyazı Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenler odasında verilen yöresel yemeklerden oluşan kahvaltı ile başladı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen buluşmada, her yıl okulun başarılı 5 öğrencisini Danimarka’da ağırlayan Vakıf bu yıl Danimarka’ya gelecek öğrencilerden özellikle İngilizce öğrenmelerini istedi.

ÖĞRENCİLER DANİMARKA YOLCUSU

Prof. Dr Mehmet Şükrü Tekbaş, Danimarka’ya gelecek öğrencilerin bir hafta boyunca İstanbul’da ağırlanacağı ve bu süre zarfında İngilizce öğretileceği teklifi Zahide Zehra Garring Vakfı tarafından olumlu karşılandı. Bugüne kadar Danimarka’ya giden 20 öğrenci okula gelerek vakıf yöneticilerine teşekkür ettiler. ‘Bizim açımızdan çok güzel oldu. Akyazı’mız bu konuda çok şanslı. Sizler gibi değerli eğitim gönüllüleri var oldukça bizlerde okumaya devam edeceğiz’ dediler. Alaattin Onur

OKUL HAKKINDA BİLGİ

Okul bilgisayar odasında okul yönetimi tarafından hazırlanan okulun eğitim ve öğretimdeki durumu slayt gösterimi ve (TEV)Eğitim ve Burslar Müdürü Berivan Mine Ferhanoğlu tarafından tercüme edilerek vakıf üyelerine okulun eğitim ve öğretimi hakkında bilgilendirdi.

Okul müdürü Ziyaettin Mert ve öğretmenlerin eşliğinde toplantı salonundan ayrılan heyet anaokulu ve dördüncü sınıf öğrencilerin oynadığı halk oyunları gösterisini izledi.

Editör: TE Bilişim