KARŞILIKLI TEŞEKKÜR

Arifiye Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Merkezi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan. Arifiye Kent Meydanı ve Halk Otobüsleri’nin teslim töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Son zamanlarda Arifiye Belediyesin’ce çok güzel çalışmalar hayata geçiriliyor. Artık Arifiye eski Arifiye değil.  Bu gün, Arifiye'de  toplam 11 milyonluk bir yatırımın açılışını gerçekleştiriyoruz. Allah, bu makamlarda olduğumuz sürece;  Arifbey’e, Hanlı’ya, Nehirkent’e, Açmalar’a, Arifiye’ye daha nice hizmetler kazandırmayı bizlere nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

TOÇOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise, “ Göreve geldiğimiz 2009yılından bu yana geçen dört yıllık görev süremiz içerisinde, Arifiye için çok önemli projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışmaları yaparken biz her konuda desteğini esirgemeyen Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

PROTOKOL KATILIM

Arifiye Kent Meydanı, Arifiye Kültür Merkezi açılışı ve Halk Otobüsleri teslim törenine; Sakarya Valisis Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, İlçe belediye başkanları, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, SESOB Başkanı Hasan Alişan, İl Genel ve Belediye Maclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilişim