KATILIM

Arifiye İlçe Meydanı açılış törenine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sakarya İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Murat Alemdar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan ve birçok davetlinin yanı sıra Arifiyeli vatandaşlar katıldı.

TEŞEKKÜR

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise, “Şehir isminin değeri, şehirlinin kimliği olan bir şehirde yaşamasıdır. Arifeye’yi tamamen insan odaklı, estetik, yaşanabilir şehir haline getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arifiye Kent Meydanı, Kültür Merkezi ve SAMEK Kurslarını bize kazandıran ve bizim yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

ARİFİYE’YE ÖVGÜ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Arifiye’nin gönlümde ayrı yeri var. Laf değil iş yapıyoruz. 11 Milyon TL yatırım yaparak gerçekleşen çalışmalarla birlikte Arifiye çok güzel bir ilçe oldu. Arifiye Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim