SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Geziye Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcısı Timur Muzaffer, Müdürlük bünyesindeki Sevgi Evlerinde kalan çocuklar, bakıcı anneler, çocuk evi sorumluları, Sakarya Meslek Yüksek Okulu Basın ve Yayıncılık Bölüm Başkanı Nalan Üstüntaş ve bölüm öğrencileri katıldı.Ankara gezisinin ilk durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu. Daha sonra öğrenciler Genel Kurul Salonu gezerek altı adet avizenin cumhuriyetten önce tarihimizde yaşamış on altı bağımsız Türk devletini temsil ettiğini de öğrendiler.

ANITKABİR MUTLULUĞU

TBMM’nin ardından Türkiye Şoförler ve Otomobilciler, çocuk ve öğrencilere yemek verdi. Yemeğin ardından Anıtkabir’e geçildi. Öğrenciler sadece kitaplardan ve televizyondan gördükleri Anıtkabir’in büyüsüne kapılarak büyük bir heyecanla Anıtkabir ve çevresini turlayıp, fotoğraf çektirdiler.

HAYVANAT BAHÇESİ

Son olarak Atatürk Orman Çiftliği’ne geçen öğrenciler hayvanat bahçesinde çok sayıda farklı türdeki hayvanları görme fırsatı buldu. Gün boyu Ankara’yı gezen çocuklar çok mutlu olduklarını dile getirerek organizasyonu düzenleyen Basın ve Yayıncılık Bölümü öğrencilerine teşekkür etti. Gazetecilik Bölüm Başkanı Nalan Üstüntaş ise, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü ile birlikte başka sosyal sorumluluk projeleriyle tekrar bir araya gelmek istediklerini söyledi.

SPONSORLAR

Proje katkı sağlayan sponsorlar ise başta AKP Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz olmak üzere, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Fenerbahçeliler Derneği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Adapazarı Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş, Sakarya Arya Hotel, Buzdağı Su, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu ve Başoğlu Sürücü Kursu ve adını vermek istemeyen yardımseverler oldu. 

Editör: TE Bilişim