ARACIN ÖNÜNE GEÇTİ

Adapazarı şehir merkezinde trafiği tehlikeye düşürecek manevralar yaptığı gerekçesiyle şikayet edilen 54 TU 732 plakalı otomobili durdurabilmek için polis çeşitli caddelerde önlem aldı. Muzaffer C. idaresindeki 54 TU 732 plakalı otomobili Karasu Caddesi üzerinde gören polis memuru İsmail Döre, aracın önüne geçerek 'Dur' ihtarında bulundu. Ancak alkollü olduğu öne sürülen Muzaffer C.,  fren yerine gaza basıp kaçmak isterken polis memuru Döre'ya çarptı.

BACAĞI PARÇALANDI

Sağ bacağı parçalanan yaralı polis, ekip arkadaşının çağırdığı ambulans ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden Dere'ye kan vermek için çok sayıda meslektaşı ve olayı duyup kan vermek isteyen vatandaşlar, hastaneye akın etti. İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş ve bazı polis müdürleri de hastaneye gelerek, yaralı polisin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

260 PROMİL ALKOLLÜ

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Döre, durumunun ağır olması nedeniyle ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Polise çarpan otomobilin sürücüsünün bir gözünün görmediği, ehliyetsiz ve 260 promil alkollü olduğu iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan gözaltına alınan sürücü dün akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilişim