İLK DURAK ATSO

Sağlık meslek lisesi müdürü Vedat Tetik, öğretmenler ve bir grup öğrenciden oluşan heyet ilk olarak Akyazı Ticaret Ve Sanayi Odasını(ATSO) ziyaret Etti. ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, gelen heyeti ATSO’ nun toplantı odasında kabul etti. Öğrenciler tarafından ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’a Dünya Hemşireler Günü anısına bir çiçek takdim ettiler. Bayraktar okul müdürü öğretmenler ve öğrencilere müjde vererek “Ankara’da ciddi çalışmalar yaptık. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüştük. İnanıyorum ki bu yılsonuna kalmayacak, ilçemize, sağlık meslek lisemize yakışır bir okulun inşaatı yapılacaktır. Bu güzel ve anlamlı günde kurumumuzu ziyaret ettiğiniz için memnun olduk” dedi.

BAŞKAN’DAN İSTEK

Heyet, daha sonra Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’yı makamında ziyaret ettiler. Okul Müdürü Tetik “Malumunuz okulumuzun fiziki şartları artık yetersiz duruma gelmeye başladı. Okul inşaatı için 10 dönümlük bir alanı, belediyemiz bizlere tahsis ettiğini biliyor, bunun içinde sizlere teşekkür ediyoruz. Okul yapımında desteklerinizi esirgemeden yardımlarınızın devam edeceğini ve desteği bizlere vereceğinizi de biliyoruz. Bugün dünya hemşireler günü nedeniyle de sizleri geleceğin sağlık melekleri ile ziyaret etmeyi uygun gördük. Kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

YARDIM EDECEK

Başkan Yazıcı “Yorucu bir günün son saatlerinde, bir buket çiçek ve geleceğimizin sağlık melekleri ile birlikte siz değerli öğretmenlerimizin ziyareti bizleri memnun ettiği kadar gün içindeki tüm yorgunluğumuzu da giderdiniz. Okulun fiziki şartlarını ve başarılarını biliyorum. Yardım konusunda iyi düşündünüz. Biz eğitim ve sağlık alanlarında her zaman okullarımıza yardım etmeye adayız. Kısacası yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.  Her zaman yanınızdayız” dedi. 

Editör: TE Bilişim