Moda Tasarım eğitimi aldıktan sonra, hayatı bir anda değişen, modacılığa kadar uzanan hayatıyla azimle her şeyin başarılabileceğini gösteren Akyazı’lı modacı Fatih Ömercikoğlu, dostlarının daveti üzerine Akyazı’ya geldi.

Ünlü modacı Uğurkan Erez ile birlikte defile organizasyonları düzenleyen Fatih Ömercikoğlu, yeni bir defile organizasyonu hazırlıkları içinde olduklarını, yoğun iş hayatının stresini Akyazı’da attığını söyledi. Yeni açılan Nostalji kafede yakınları ve dostlarıyla çay keyfi yapan modacı Fatih Ömercikoğlu, Akyazı’ya gelmekten mutlu olduğunu, huzur bulunduğunu sözlerine ilave etti.

Fatih Ömercikoğlu konuşmasında “Akyazı’da doğdum büyüdüm. 15 yıldır İstanbul’dayım. Moda tasarım eğitimi aldım. Şu anda sevgili büyüğüm Uğurkan Erez ile birlikte çalışmaktayım. Onu çok seviyorum, saygı duyduğum bir büyüğüm.

Sevgili dostum İhsan Akova’nın davetiyle Akyazı’ya geldim ve Nostalji Kafe’de yeğenim Özgür ile birlikte çay keyfi yaptık. Akyazı’da böyle bir yerin olması bana çok büyük bir keyif verdi. Son zamanlarda böyle yerlerin açılması Akyazı adına sevindirici. Böyle yerlerde huzur buluyorum.

Şu anda yaptığım iş dolayısıyla defile organizasyonları düzenliyoruz. Uğurkan Erez ile birlikte yeni bir defile hazırlığı yapıyoruz. Yoğun çalışma temposunun stresini Akyazı’da atıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim