Yaklaşık 6 bin öğrencinin katıldığı sınavlarda 6. sınıflarda 3, 7. sınıflarda 3, 10. sınıflarda 6, 11. sınıflarda 6 olmak üzere toplam 18 öğrenci ücretsiz dershane ödülü kazandı.

EKSİKLER GÖRÜLDÜ

Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi müdürü Murat Tepeçınar; “Amacımız ilçemizdeki tüm başarılı öğrencilerimizi yaptıklarımız sınavlarla tespit etmek. Başarılı öğrencilerimizi ve sınavlara katılan tüm öğrencilerimizin eksiklerini tespit edip gerekli çalışmaları yapmak olacaktır” dedi.

TEKLİFİ BAŞKAN YAPTI

Başarı dershanesi müdürü Hamdi Küçükosman konuşmasında “Belediye Başkanımız bize güzel bir teklif sundu. Biz de kurum olarak bu tekliften memnun olduk ve ortaklaşa bu sınavları gerçekleştirdik. Amacımız ilçemizde tüm öğrencilerimizin başarılı olması. Bunun içinde dershane olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜYÜZ

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı  “Biz belediye olarak daha öncelerden de açıklamıştık. Bizler eğitim gönüllüleriyiz. Her zaman eğitim camiasının yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bugün burada kaybeden yok, herkes kazanmıştır. Önemli olan bu tür sınavlara katılmanız. Bu medeni cesareti göstermenizdi. Siz değerli öğrencilerimizi kutlarken velilerimize de bir çift sözüm olacak. Her ne olursa olsun çocuklarımızı eğitim ve öğretimden soğutmayalım’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim