Akyazı Belediyesi tarafından kısa bir süre önce temeli atılan Akyazı Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan evler hızla yükselmeye başladı. Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı örnek daireyi gezerek yetkililerden bilgi aldı.

 

ÖRNEK DAİRE

Akyazı Belediyesi tarafından TOKİ’ye devredilen 46 dönümlük arazi üzerine 7 Nisan 2013’te temeli atılarak yapımı devam eden konutlar hızla yükselmeye başladı. Akyazı Belediyesi TOKİ evlerinde çalışmalar hızla yürütülüyor. Kısa bir süre içerisinde birçok evin yapıldığı Akyazı TOKİ evlerinde ekipler 3+1 örnek daireyi hazırladı. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı hazırlanan örnek evde incelemelerde bulundu.

 

PROJE MÜDÜRÜ

TOKİ evlerindeki yapım çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı bölgedeki yürütülen çalışmaları TOKİ Proje Müdürü ile birlikte yerinde gezerek konutların durumları hakkında bilgi alıyor.

 

384 EV YAPILIYOR

Başkan Yaşar Yazıcı “İlçemize bambaşka bir güzellik daha getiren ilçemizin çehresini ve güzelliğini arttıran Akyazı’nın toplu konut sorununu çözen ve birçok vatandaşımıza Kira öder gibi ev sahibi olmasını sağlayan 46 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 384 daireli Akyazı TOKİ evlerinin yapımını yakından takip ediyoruz. Örnek dairemizi incelemek adına bugün burada toki evlerinde bulunduk. Tüm şantiyeyi gezdim”

 

BİR ÖMÜR BOYU

“Gerek mimarisi ve konforu kullanım açısından her odasının gayet kullanışlı olması ve gerekse sağlamlığı açısından örnek dairemizi çok beğendik. Evlerin depreme dayanıklı olması deprem yönetmeliğine uygun yapılması açısından sağlamlığı görülmeye değer inşallah proje tamamlandıktan sonra evlerine geçen hak sahipleri de bir ömür boyu bu evlerde mutlu mesut güvenli olarak yaşayacaklar. TOKİ görevlilerine yürüttükleri çalışmalarından ötürü başarılar diliyorum” diye konuştu. Alaattin Onur

Editör: TE Bilişim