Akyazı Belediyesi; 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla tüm personeli aileleriyle birlikte bir araya gelerek, yemekte kutlama yaptı. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcıları; Ayhan Balcı ve Ünal Gündüz başta olmak üzere, tüm personel aileleriyle birlikte bir araya gelerek, tüm çalışanlar olarak birlik mesajları verdiler.

KAVGASIZ GÜRÜLTÜSÜZ

Altındere Alabalık tesislerinde gerçekleşen kutlamada Belediye İşçi Temsilcisi Engin Eroğlu ve Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı birer konuşma yaptılar. Daha önceki yılarda da işçilerle benzer kutlamalar yapan Akyazı Belediyesi bu yıl farklı bir uygulama ile aileleri ile kutlama yaptılar. Eroğlu ‘Tüm işçi kardeşlerimizin hep birlikte kavgasız ve gürültüsüz bir şekilde ailelerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız her zaman işçinin yanında olmuştur. Başkanımız Yaşar Yazıcı’ya, Başkan Yardımcılarımıza ve daire müdürlerimize teşekkür ediyorum.Bu tür günlerin personelin moral-motivasyonu içinde önem taşıyor’ dedi.

BAYRAM HAVASINDA

Tek tek masaları dolaşarak bayramlarını tebrik eden Başkan Yazıcı; “İşçi kardeşlerim çalışmaları, emekleri ve hizmetleri ile her zaman temel bireylerimiz olmuşlarıdır. En zor görevleri dahi layıkıyla yerine getirmişlerdir. Türkiye’mizde maalesef bu bayramı protesto, haykırma, kaos çıkarma ve izinsiz yürüyüş yapma günü gibi algılayanlar, algılatmak isteyenler ve bunu bu şekilde kullananlar var. Ancak biz tüm personelimizle ve o personellerimizin aileleriyle birlikte bayram havasında, hep birlikte birlik mesajları vererek kutlamak istedik.’

Editör: TE Bilişim