Akyazı İlçe Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ilçe merkezinde bulunan okulları ziyaret sırasında okulların eksik araç ve gereçlerini tespit ederek sonradan da bu eksikleri temin ederek okullara ulaştırıyor. Son olarak Boztepe ilköğretim okuluna giden Başkan Yazıcı, Boztepe ilköğretim okulunun bozuk bütün bilgisayarlarını tamir ve bakımlarını yaptırdı.
TAKDİR TOPLUYOR
Eğitimde birbiri ardına ürettiği projelerle ve verdiği desteklerle büyük takdir toplayan Başkan yazıcı Okul ziyaretlerinde tespit ettiği eksikler adına çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. Boztepe ziyaretinde uğradığı Boztepe ilköğretim okulunun bilgisayarlarının arızalı olduğunu öğrenen Başkan Yazıcı buradaki tüm bilgisayarları bakım ve tamirlerini yaptırarak yeniden Boztepe ilköğretim okuluna gönderdi.
ÇAĞIN ARAÇLARI
Yazıcı “Bizim için önemli olan çocuklarımızı çağın araçları ile buluşturarak ve imkanları sonuna kadar kullanarak eğitimde bulundukları seviyenin daha da üstüne onları çıkartabilmektir. Okullarımızda yaptığımız seviye tespit sınavlarıyla da bunu hedeflemekteyiz ” dedi.
YAZICIYA İLGİ
Bilgisayarları teslim etmek üzere için okula giden Başkan Yazıcı’yı çocuklar büyük bir coşku ile karşıladı. Çocuklar Başkanla tek tek sohbet ederek başkana sorular sordular ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilişim