KİMLER KATILDI?

Toplantıya; AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, belediye ve meclis üyeleri, STK Temsilcileri ile birlikte teşkilat mensupları katıldı.

BİZ DEMEK HİZMET DEMEK

Toplantıda konuşan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar şunları söyledi, “İl Başkanımız başta olmak üzere, ilçe başkanımızı ve teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum. Bizler bütünlük içerisinde bu çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bizim derdimiz hizmet. Büyükşehir Belediye Başkanımızın her zaman ifade ettiği gibi; biz hizmet için varız.  Eğer AK Parti varsa, bilin ki orada hizmet var”

HİZMET DERDİ VAR

“Bir yerde AK Partili varsa bilin ki onun hizmet derdi var, amacı var. O amacına ve misyonuna uygun çalışmalarını sürdürüyor. Serdivan Belediyesi olarak ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalar devam ediyor. İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarımıza bizler yalnız bırakmadıkları, her zaman yanımızda bulundukları için teşekkür ediyorum”

ESKİ ALIŞKANLIK

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Zeki Toçoğlu ise şöyle konuştu, “Son zamanlarda, özellikle muhalefet partilerinin dışında Sakarya’da, kendilerini muhalefetin yerine koyan, siyasete yön vermeye çalışan bazı insanlar var. Siyasetçilere yön vermek, onları yönlendirmek gibi eski alışkanlıkları var, bu alışkanlıklarını sürdürmeye çalışıyorlar. AK Parti ailesi olarak bazı konularda çok hassas ve dikkatli olmalıyız”

AKİLLER TOPLANTISI

“Konuştuklarımızdan başka anlamlar çıkartıp partimizi yıpratmaya çalışan insanlar var. Akil İnsanlar toplantısı yapılacağı zaman, Sakarya’da Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmam diye tehditler savuranlara karşı, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın insanları hukuka davet etmesini, insanları kışkırtıyor gibi çarpıtma ile yansıtmaya kalktılar. Halbuki asıl kışkırtıcı olanlar, o tür tehdit edici başlıklardan medet umanlardır”

YANLIŞLARI OLMAZ

“Birkaç gündür bir bardak suda fırtınalar kopartılıyor. Partimizde eskiden yöneticilik yapmış arkadaşların, herkesin müracaat edebildiği bir mesele yüzünden olan partimiz ile ilişkilendirilerek yansıtılmaya çalışılıyor. Biz, o arkadaşlarımızı tanıyoruz. Bilerek yanlış bir işin içine girmeyeceklerini zaten biliyoruz. Bu arkadaşlarımızın üzerinden partimize zarar vermeye çalışılıyor. Yetmedi, bir de şehit aileleri ile ilişkilendirilerek; partimize zarar vermeye çalışılıyor. Bu haberleri çıkartanların dertleri AK Parti ve temsil ettiği siyasi misyondur”

DOĞRUYU SEÇEN

Danışma Meclisi’nin son konuşmasını yapan İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın altını çizdiği husus çok önemli. Hepimizin ortak duruşu,  hepimizin ortak değerleri ne kadar bir teşkilat refleksi haline gelirse, bu konuda doğruyu seçen ve ayırt eden, argümanını iyi belirleyen bir teşkilat olursak her zaman siyasetin içinde olan; bu gibi yalanlara, iftiralara, karalamalara karşı o kadar şuurlu ve dirayetli oluruz. Bu sayede bütün çalışmalarımız anlamlanır ve bereketlenir. AK Parti’ye yakışır bir siyaset anlayışını da hayata geçirmiş oluruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim