Yapılan toplantıya AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

AÇILIŞ KONUŞMASI

AKP Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantı, ilçe gençlik ve kadın kollarının ve ana kademenin bir aylık sunumları ile devam etti. Mahalle Temsilcileri adına Martinler Köyü temsilcisi Muhterem Cingöz’ün konuşması sonrasında Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin belediye hizmetlerine değindi. Danışma Meclisinin son konuşmasını İl Başkanı Recep Uncuoğlu gerçekleştirdi. Uncuoğlu, konuşmasının ilk bölümünde gündemdeki çalışmalardan, yerel seçimlere yönelik çalışmalardan ve üye durumlarından bahsetti.

MUTFAĞA ÇAĞRDIK

Akil İnsanlar toplantısına değinen Uncuoğlu, toplantıya katılan MHP İl Başkanı Levent Bülbül’ü eleştirdi. Uncuoğlu, ‘Bu toplantıda, Akil insanlar heyeti, ‘Biz sizi dinlemeye, sosyal bir envanter oluşturmaya’ geldik dediğinde, MHP İl Başkanı Bülbül, diyor ki ‘bize teknik hususları açıklayın, teknik hususlara açıklık getirmeyecekseniz niye geldiniz.’ Kendisine hatırlatmak isteriz ki, bu işlerin teknik olarak nasıl yürütüldüğünü bilsinler, bu sürece dahil olsunlar diye defalarca kapılarını çaldık, gelin bu işin mutfağında siz de olun, devletin bütün unsurlarını da harekete geçirerek bu sorunu birlikte çözelim dedik, ‘sizinle konuşacak bir şeyimiz yok’ dediler.

BÜLBÜL’E CEVAP

Bülbül’ün, ‘Şeytana ruhunu satanlar’ cümlesine de değinen, Uncuoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü, ‘Memleketin en önemli meselesine, acılara, kan dökülmesine, teröre asker sivil polis çoluk çocuk kurban verilmesine, bu milletin özünde inancında olmadığı halde fitneyle karartılan zihinlerin gönüllerin aydınlanması için çözüm arayanlara şeytana ruhunu satanlar diyor. Bırakın siyaseti, kişisel olarak nasıl bir ruh halini bir vicdanı yansıtmaktadır, anlaşılır izah edilebilir hiç bir yanı yoktur’

Editör: TE Bilişim