Büyükşehir Belediyesi tarafından AKP Teşkilatı köy ve mahalle temsilcilerine yönelik Hizmet Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AKP Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları kaıldı.
ALNIMIZ AK
Hizmet Bilgilendirme Toplantısı’nda Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini içeren tanıtım sunumunun ardından konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, göreve geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla kendilerine olan güveni boşa çıkarmadıklarını belirtti. Başkan Toçoğlu, “Bugün salonda, birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızı görüyorum. Bu arkadaşlarımız iyi hatırlayacaklardır. Çok şükür bugün karşınıza başımız dik, alnımız ak ve kendimizden emin bir şekilde çıkabiliyoruz.” diye konuştu.
KENT KİMLİĞİ
Modern bir kent hedefiyle hız kesmeden çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Popülizmden uzak durduk. Şehrimiz bugün kronikleşmiş bir sorunu olmayan, modern bir kent kimliğine kavuştu. Hamdolsun hızla gelişen, büyüyen bir şehiriz. Gelecek nesillerimizin bizi hayırla yâd etmelerini sağlayacak bir miras bırakmak zorunda olmanın bilinciyle hep birlikte çalışıyoruz. Bu şehre biz sahip çıkacağız” şeklinde konuştu. 
4 ANA PLAN 
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasının son bölümünde şehir için çok önemli olan dört çalışmadan bahsetti. Başkan Toçoğlu, “Şehrimiz için çok önemli olan dört çalışma; Nazım İmar Planı, Ulaşım Master Planı, Akçay Barajı ve Sakarya Park. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Milletimize hizmet yolunda heyecanımız ve iştiyakımız sürekli artıyor. Yürüyüşümüz daim, çalışmalarımız bereketli olsun.” ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLLERİ
Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise, ‘Belediye Başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız milletimize hizmet etmenin bilinciyle çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. İş bilenin kılıç kuşananın’ dedi. Hasan Ali Çelik ise, ‘Şehrimiz büyüyor, güzelleşiyor. Bu güzel birlik ve beraberliği bozmadan çalışmalarımızı sürdüreceğimize inanıyorum’ dedi.
UNCUOĞLU
AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, ‘Sayın Başbakanımızın ‘Siyaset yerelde başlar.’ sözünü öyle benimsedik ki tüm teşkilatımız yedi gün yirmi dört saat vatandaşlarımızla beraberler. Vatanımıza, milletimize değer katan hizmetler kazandırma anlayışıyla çalışıyorlar. Seçimlere en hazır partiyiz’ dedi.

Editör: TE Bilişim