Dün düzenlenen AKP Karasu İlçe Danışma Meclisi’ne İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Karasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Leman Yanmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Regaip Çelik, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleriyle partililer katıldı.

DAHA SIKI SARILMAK

Toplantıda konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, ‘Biz, işimize çok ciddi ve sıkı bir şekilde bağlanacağız. Bize seçim kazanmak yetmez, yüksek oy oranı ile seçimleri kazanmalıyız. Biz her zaman vatandaşlarımızla birlikteyiz. Biz bir şeyi söylüyorsak yapıyoruz, yerine getiremeyeceğimiz sözleri de vermiyoruz. Milletimiz bunu iyi biliyor. Karasu, Büyükşehir sınırlarında değilken bile hamdolsun güçlü hizmet elimizi uzatmışız. Daha fazla çalışacağız. Burada yapılacak iş birbirimize ve partimize daha sıkı sarılmak. Sayın Başbakanımızı çok yakından takip etmek’ dedi.

BİR KURUŞUN HESABI

Daha sonra konuşan İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise şunları söyledi, ‘İnsanımızın hissiyatını en iyi kavrayan biz olmalıyız. Biz AK Parti'yiz. Menfaat birlikteliği ile bir arada bulunan ve bu menfaat bittiğinde dağılıp gidecek insanlardan değiliz. AK Parti, Türkiye’de milletin iradesi egemen olsun, sorun çözen, insanına hizmet üreten bir siyaset anlayışı egemen olsun, milletin iradesi yönetimde olsun diye 11 yıldır her türlü tuzakla baş ediyor. Bugün 1 oy ve 1 kuruşluk verginin hesabını verebilecek bir iktidar var’ dedi.

Editör: TE Bilişim