Kahvaltıya Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, AKP Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, Sapanca Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik ve 16 ilçenin kadın kolları başkanları katıldı. Kahvaltı sırasında konuşan Kavasoğlu, ‘Bizleri burada misafir eden Sapanca Kadın Kolları Başkanımız Günnur Çeliğe, İlçe Başkanı Sayın Nazmi Bostancıya ve Sapanca Belediye Başkanı Sayın İbrahim Uslu’ya sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sapanca’nın benim için önemi çok farklı, babaannem Sapanca’da doğdu büyüdü yani bir yandan Sapancalı sayılırım’ dedi.
SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR
Kahvaltı sonrası yapılan toplantıda Kavasoğlu genel merkezin üye çalışmalarına verdiği önemi dile getirdi. Kavasoğlu, ‘Başbakanımızın da dediği gibi seçim sandıkta kazanılır, bu sebeple ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları olarak üye çalışmalarına önem vermeliyiz, bunun yanında sandık görevlilerini sandık sayılarına göre doğru tespit edip doğru bir şekilde görevlendirmeliyiz. Bu konuda bizlere düşen görev, üye çalışmalarını hızlandırmak ve elimizden geldiğince üye sayımızı arttırmaktır’
FİDAN DİKME ÇALIŞMASI
İlçelere fidan dikme çalışması yapıyoruz. Sapanca Meslek Yüksek Okulu bize 10 bin fidan hediye etti. Ayrıca Orman Bölge Müdürlüğü ile koordine olduk. Onlarda fidan yardımı yapacaklar ve ilçelerde fidanların dikilmesi konusunda her türlü desteği sağlayacaklar. İlçelerde yapılacak bu etkinliğe her ilçe yer ve tarih konusunda tespitlerini yapsınlar. İl kadın kolları olarak, Orman Bölge Müdürlüğü’nün de desteğiyle, ufak bir etkinlik dahilinde fidanları dikilmesini sağlarız’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim