AKP Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Başkan Yardımcısı Metin Kurtuluş, İlçe Sekreteri İlhan Güve ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Kılıç, Süleyman Akbalık ve ilçe gençlik geçlik kollarından gençlerinde katılımıyla Göktepe Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları ziyaret etti.
ARAZİ TAHSİSİ
Başkan Ak, esnaf ziyaretinin ardından beraberinde ilçe heyeti ile birlikte mahalle kahvesini ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgiyle karşıladığı Ak mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Mahalle sakinleri spor alanlarıyla ilgili olarak milli eğitim arazinin tahsisi konusunu gündeme getirdi. Başkan Ak konunun çözümü konusunda çalışacağını söyledi. 

BUNA YÖNELİK
Kahvede bir konuşma yapan Başkan Ak şunları söyledi, ‘Biz her zaman yanınızdayız. Her türlü sorununuzu bize iletin. İlçe Başkanlığı olarak birimlerimiz sorumlu olduğu konularda nasıl daha iyi hizmet verebiliriz diyerek çalışmalarına devam ediyorlar. Biz her mahallemizin ve köyümüzün sorurunu biliyor ve buna yönelik çalışmalarda bulunuyoruz’
PARTİ KAPISI AÇIK
İlçe Başkanı Mustafa Ak, ‘Partimizin kapıları herkese açıktır’ diyerek mahalle sakinlerini ilçe başkanlığına davet etti. mahalle sakinleri Başkan Mustafa Ak’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim