NELER YAPABİLİRİZ?

Toplantıda konuşan AKP Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, mahalle temsilcilerinin parti için çok değerli olduğunu belirterek, “ Hızla seçime doğru gidiyoruz. Neler yaptık, neler yapabiliriz, neler yapmalıyız. Tüm bunları gözden geçirmek için bu akşam bir araya toplandık. Yeni temsilcilerimiz var. Önümüzdeki seçim sürecine hazır olmalıyız. Sizler Mahalle ve Köy Başkanları olarak Başbakanın mahallelerdeki, köylerdeki temsilcilerisiniz. Bu anlayışla hareket ederek, çalışmalarımızı ara vermeden koordineli bir şekilde sürdürerek, halkımıza en iyi hizmetin gelmesini sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

BİZ BİR TAKIMIZ

Milletvekili Hasan Ali Çelik ise konuşmasında, “Partimizin başarısı hepimizin başarısı demektir. Biz bir takımız. Her ayağına topu alan golü ben atacağım demeyecek. Başarı olacaksa bu takımın başarısı olacaktır. Bize düşen neyse orada olmaya çalışırım. Ben onu görev bilirim ”diye konuştu.

YAPACAK DAHA ÇOK İŞ VAR

İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatçılık vurgusuna dikkat çekerek şunları söyledi “Başbakanımızın samimiyetini mahallelerde anlatan siz teşkilatçılarsınız. Adapazarı ilçemiz, merkez ilçe olması özelliğiyle farklı, 251 bin nüfusu 57 mahallesi ve 26 köyü bulunuyor. Partimiz alnının akıyla bugünlere geldi. Önümüzdeki 10 yılda yapacağımız daha çok iş var. Türkiye’de ekonomik kriz çıksın darbe olsun diye hevesle bekleyenler var. Ama biz bunları bir tarafa bırakıp yolumuza bakacağız. Daha sabırlı olmaya ihtiyacımız var. Biz yolumuza bakarak hizmet yapmaya devam edeceğiz.” 

Editör: TE Bilişim