KELEŞ “BAYRAKLA KATILIN”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, bugün ilimize gelecek olan Akil İnsanlar ile alakalı olarak basın açıklaması yaptı. İl Başkanı Ecevit Keleş, sadece insanları dinlemek için akil olmaya gerek olup olmadığını sordu. Keleş; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, söyleyecek sözü olan, düşüncelerini paylaşmak isteyen her bireyi orada görmek istiyoruz. Ey Sakarya halkı al Türk Bayrağını sende gel. Fikri olan konuşacaksa hepimizin fikri var.” ” dedi.

MHP ELMAS OTEL’E GİDECEK

Akil insanlarla toplantısına katılımın sınırlı tutulmasına MHP İl Başkanı Levent Bülbül’de tepki gösterdi. Bülbül; “Akil İnsanlar heyeti şehrimize gelerek faaliyetlerde bulunacaklar. Programlarını inceledik ve gördük ki vatandaşlarla milletle biraraya gelme cesaretleri yok. Sadece akredite yapılan kişilerle veya davet edilen kişilerle görüşecekler. Haklıysanız bunu vatandaşla paylaşın. Bunu anlatabilme ihtimalleri yok. Başından beri söylüyoruz bu tamamen bir ihanet projesidir” dedi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Akil İnsanların Sakarya gelişi nedeniyle olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Toplantının nasıl geçeceği ise büyük bir merak konusu oldu. Akil İnsanlar saat 13.00’de kadınlarla, saat 15.00’te ise Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileriyle görüşecekler. (Ayrıntılar 7’de)

TOPLANTININ ŞEKLİNE TEPKİ GÖSTERDİLER

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ile MHP İl başkanı Levent Bülbül bugün Sakarya’ya gelecek olan Akil İnsanların akredite edilmiş kişilerle yapılacak toplantı şekline tepki gösterdiler.

Editör: TE Bilişim