Karasu Mitinginde konuşan Başkan Toçoğlu, “Sahillerin dönüşümünü Karasu’dan başlattık. Yaklaşık 25 bin metrekarelik alanda üzerinde 5 Milyonluk yatırım yapıyoruz. Çalışmalarımızı inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız.  Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize kalıcı yatırımlar kazandırmayı sürdürüyoruz. Muhalefet partileri AK Parti hizmetlerini hazmedemiyorlar. AK Parti hizmetin adıdır” ifadelerini kullanırken; Bakan İslam, “Biz yapamayacağımız işlerin sözünü hiçbir zaman vermedik. Verdiğimiz sözleri de bir bir yerine getiriyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Milletvekilli Adayı Mustafa İsen, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı,  AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Leman Yanmaz, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Burak Ak, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

35 Bin Ton Asfalt
Programın açılış konuşmasını yapan İshak Sarı, “İnşallah 7 Haziran’da Yeni Türkiye yolunda AK Parti gönüllüleri olarak bir zafere daha imza atacağız” diye konuştu. Sarı’nın ardından söz alan İspiroğlu, “Yerel seçimlerden sonra ilçemiz Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırlarına dahil oldu. Büyükşehir eliyle asfalt şantiyemizi, araç filomuzu yeniledik. Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde 35 bin ton asfalt çalışması yapıyor. İlçemizde asfaltlanmadık cadde kalmayacak. Asfalt çalışmalarının yanı sıra 50 milyonluk altyapı çalışmaları da sürüyor” dedi.

Karasu İhracat Üssü Oluyor
Programın devamında söz alan Milletvekilli Adayı Mustafa İsen, “Karasu limanı ve demiryolu projesi tamamlanacak. Yeni Karasu ülkemizin bir kavşak noktası olacak. Karasu Türkiye’nin ihracat üssü haline gelecek. İlçemiz Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olacak. Hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz çalışmalarına devam ediyor. 7 Haziran’da Karasu’muzdan Ankara’ya çok güçlü bir ses vereceğiz” diye konuştu.

Onlar Konuşur AK Parti Yapar
Başkan Toçoğlu, “Yeni yasa ile Büyükşehir hizmetlerini tüm ilçelerimize ulaştırıyoruz. Asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Karasu ve Kocaali ilçelerimize hizmet verecek Atıksu Arıtma Tesisimizin inşası sürüyor. Sahillerde dönüşüm çalışması başlatacağımızın sözünü vermiştik. Hamdolsun dönüşümleri Karasu’dan başlattık. Yaklaşık 25 bin metrekarelik alanda üzerine 5 Milyonluk yatırım yapıyoruz. Çalışmalarımızı inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız.  Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize kalıcı yatırımlar kazandırmayı sürdürüyoruz. Biz gökteki yıldızları vaat etmiyoruz. Bizi söz verdik mi yaparız. Onlar Konuşur AK Parti yapar” dedi.

Koalisyon Dönemlerini İyi Biliriz
Genel Seçimler ülkemiz, şehrimizi ve gelecek nesillerimiz için çok önemli bir seçim olduğunun altını çizen Toçoğlu, “Milletimiz koalisyon dönemlerini iyi bilir. 1999 yılında deprem yardımları ile memur maaşlarını ödediler. Muhalefet partileri hizmetlerimizi hazmedemiyor. AK Parti hizmetin adıdır. 7 Haziran’da Karasu sandıklarda gücünü gösterecek. Ankara’ya güçlü bir ses vereceğiz. Milletvekillerimizle ve hükümetimizle hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

7 Haziran’da Saatleri Zafere Ayarladık
AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Tüm coğrafyadaki mazlum insanların gözü 7 Haziran’da Türkiye’de olacak. Ülkemiz ve gönül coğrafyamız için çok önemli bir seçim. İnşallah milletimiz bir kez daha AK Parti’ye teveccüh gösterecek. 7 Haziran’da 7 Güzel İnsanı Ankara’ya göndereceğiz dedik. İnancımız tam. 7 Haziran’da saatleri zafere ayarladık” dedi.

Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır
Ayşenur İslam, “Biz yapamayacağımız işlerin sözünü hiçbir zaman vermedik. Verdiğimiz sözleri de bir bir yerine getiriyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi onlar konuşur AK Parti yapar. 13 seneden beri Karasu ile güzel bir yolda yürüdük. 13 yıldır sadece Türkiye’nin değil tüm mazlum coğrafyanın sesi olmak için çalıştık. 7 Haziran’da desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim