SAMSUN’A HAREKET

İlçe Başkanı Mustafa Ak, 19 Mayıs’ın ülkemizin için bir başlangıç olduğunu vurguladığı mesajda Gençlerimizin önemine değinerek şunları söyledi. “19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları ülkemizin kurtuluşu için silah arkadaşlarıyla Samsuna hareket etmiştir. Bu hareketle birlikte Anadolu’da zor günler geçiren halkımız birlik olmuş ve düşman işgaline karşı gelerek vatan savunmasında bulunmuşlardır. Çanakkale savaşında olduğu gibi halkımızın kenetlenmiştir. Ülkemizin zor zamanlarından gençlerimiz kendilerine düşen sorumluluklarını fazlasıyla yerine getirerek yapmışlardır”

EN İYİ EĞİTİMİ

“Günümüz Türkiye’sinin gençleri de üzerlerine düşen görevleri aynı bilinçle yerine getirebilmek ülkelerine faydalı olabilmek için çalışıyorlar. Bugün ülkemizdeki üniversiteler Dünya’daki diğer üniversiteler ile yarışır duruma gelmiştir. Gençlerimiz en iyi eğitimi alarak kendini geliştiriyor ve ülkelerine faydalı olabilmek ellerinden gelen gayretleri gösteriyor. Bizde yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda gençlerimizin önemi bilerek çalışıyor, gençlerimizin azmiyle gurur duyuyor ve 2023 hedefleri doğrultusunda hızla ilerlemeye devam ediyoruz”

KEMAL ATATÜRK

“Bugünü bizlere armağan eden ve bugünlere gelinmesinde başrol oynayan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, gazi ve şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, tüm gençlerimize çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum”

Editör: TE Bilişim