İKİ ANLAŞMA

AGDAŞ online tahsilat kapsamında Anadolubank, Kuveyt Türk’ten sonra PTT ve Ziraat Bankası gibi iki köklü kurumla daha anlaşmaya vardı. Bu anlaşmalar kapsamında AGDAŞ aboneleri Türkiye’nin her yerindeki PTT şubelerinde ve Ziraat Bankası şubelerinde gecikmiş doğal gaz faturalarını ödeyebilecekler. Ayrıca aboneler bu şubelerde depozito taksitlerini ve son ödeme tarihi geçmemiş bağlantı taksitlerini de kolaylıkla ödeyebilecek.

KOLAYLIK

Konuyla ilgili anlaşmaların devamının geleceğine vurgu yapan AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, ‘Biz abonelerimize en iyi hizmeti sunmak için yeni anlaşmalara imza atıyoruz. Özellikle PTT ve Ziraat Bankası anlaşmaları şirketimiz ve abonelerimiz açısından çok önem arz ediyor. Bu anlaşma ile artık abonelerimiz faturalarını kolaylıkla ödeyebilecekler’ dedi.

PTT MEMNUN

Sakarya PTT Baş Müdürü Ali Selvi ise, yapılan anlaşmadan memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi, ‘Çağdaş hizmet sunmanın gereği olarak müşteri memnuniyetini ilke edinen kuruluşumuz, bundan sonra da halkımızın beklentilerini karşılamaya devam edecek. Özellikle banka ve yeterince tahsilât bürolarının olmadığı yeni yerleşim bölgelerinde yaşayan halkın ihtiyaçlarına cevap verecek. İlimiz dâhilinde 13 PTT Merkez Müdürlüğü, 25 PTT şubesi ve 12 PTT acentesi olmak üzere toplam 50 işyerinde, ülke genelinde ise, 4174 iş yerinde doğalgaz fatura tahsilâtı yapılmaktadır.’

Editör: TE Bilişim