Adapazarı Belediyesi Nisan ayı meclisi Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli başkanlığında yapıldı. Mecliste konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, dün Söğütlü’de gerçekleştirilen Doğalgaz Çevrim Santraline ret eylemine Ankara’da olmasa katılacağını belirterek, ‘Doğrularda her zaman yan yana olmalıyız’ dedi.

DESTEK VERİRDİM

Gündem dışı konuşmalarda söz alan MHP’li meclis üyesi Metin Ökden, Başkan Süleyman Dişli’nin Söğütlü’de yapılması planlanan doğalgaz çevrim santraliyle ilgili yaptığı açıklamayı hatırlatarak, ‘Söğütlü Beylikışla’da yapılan eylemde Başkan Dişli’yi de aramızda görmek isterdik’ dedi. Bunun üzerine konuşan Dişli, ‘Eğer Ankara’da olmasaydım tabi ki, bende gelir size katılır destek verirdim. Ben göreve geldiğim günden bu güne tarım arazilerinin korunması konusunda hassas davranmaya çalışıyorum. Sözümün arkasındayım’ dedi.

KOMİSYONLAR

Mecliste süresi dolan komisyonlar için ise seçim yapıldı. seçimle İmar Komisyonu’na AKP’den Fahrettin Örkmez, Derya Turan ve Yunus Tever ile MHP’den Metin Ökden ve Turgut İlbakan, Hukuk Komisyonu’na AKP’den Ahmet Çil, İlhan Türkseven ve Fevzi Kılıç ile MHP’den Akın Çağlar Göktürk, Fatih Balçık, Plan Bütçe Komisyonu’na AKP’den Orhan Şahin, Yüksel Söze ve İlker Hasköylü ile MHP’den Suat Çokluk ile Akın Çağlar Götürk seçildi.

Editör: TE Bilişim