Sakarya’ya getirdiği ilklerle, düzenlediği etkinlik ve projelerle adından sıkça söz ettiren Sakarya’nın ilk ve eğlenceli alışveriş merkezi ADA AVM, kuruluşunun 5. yılında gerçekleştirdiği 5. yıla özel 5 büyük hediye kampanyasının ödülleri, muhteşem bir kokteylle sahiplerine teslim edildi.

NELER ÇIKTI NELER

Sakaryalıların gözde buluşma mekanı ADA Alışveriş Merkezi; 5. yıl kampanyasın da 5 büyük hediyenin talihlilerine hediye teslim töreni yaptı. 22 Ekim-10 Ocak tarihleri arasında her 75 lira ve katlarında alışverişe çekiliş hakkı verilen kampanyadan, Adem Aydoğan, Korando e-xd1 4x2 6/mt 2012 model Jeep, Özlem Sever, 13 Parsun motor ve kürekleri ile 13 metre uzunluğunda tekne, Aylin Hallaç, Kymco Mxu 150 atv motor, Talha Kodalak ve Abdullah Çetin ise Honda Cbr 250 motosiklet kazandı.

TESLİM ALDILAR

Kazananların hediyelerini; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Adaşen Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şen, Ada Alışveriş Merkezi Müdürü Akgün Yıldız, Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Baysu Şakar’dan törenle teslim aldılar.

DEVAM EDECEK

Gerçekleşen teslim töreninde talihlilerin yanı sıra katılan tüm ziyaretçilere de ikramlarda bulunuldu. Anahtarlarını Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün elinden alan talihliler ödüllerinin sevincini yaşarken ADA AVM yönetimine de teşekkür etti. Ziyaretçilerine modern alışveriş, farklı lezzetler, eğlence, sosyal sorumluluk, kültür ve sanat alanında bir çok etkinliği bir arada sunan ADA Alışveriş Merkezi, farklı aktivite ve projelere ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Editör: TE Bilişim