DÜŞÜNCESİ SAKARYA’DA

Bölge müdürlüğünün 1 Aralık 2011'de AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk'ün talimatlarıyla kurulduğunu belirten Çelik, "Sakarya Bölge Müdürlüğü, bizim için çok önemli çünkü AA'nın kurulması düşüncesi Sakarya'da ortaya çıktı. AA'nın kurulmasının temelleri ilk burada atıldı" dedi.

5 YENİ İL DAHİL OLDU

Çelik, bölge müdürlüğünün İstanbul ve Ankara arasında geniş bir alanı kapsadığını ifade etti.

Daha önceden Bolu, Düzce ve Kocaeli illerinin müdürlüğe bağlı olduğunu anımsatan Çelik, yeni düzenlemeyle Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Çankırı ve Karabük illerinin de böle müdürlüğüne dahil edildiğini aktardı.

Çelik, şunları söyledi:

KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

"Burada toplam 100'e yakın arkadaşımız çalışmaktadır. Tüm arkadaşlarımız 100. yıl vizyonu heyecanıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biz de heyecana katkı sağlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim bir heyecanımız var çünkü bu topraklarda daima iddialı insanlar yaşadı. Biz de iddia sahibi insanlarız. En büyük hedefimiz uluslararası alanda başarılı bir kurum olabilmektir. Eski binamız, bölge müdürlüğü için uygun değildi. Kendi binamızdı ancak ihtiyacımızı karşılayamıyordu. Serdivan Belediyesi'nin yaptığı kültür merkezindeki yeni hizmet binamıza taşındık. Artık hizmetimizi burada yapacağız. İnşallah güzel haberlerimizi burada da yapmaya devam edeceğiz."

Editör: TE Bilişim