15 METRE

Edinilen bilgilere göre Akyazı ilçesi Kuzuluk beldesinden bahçe tarım aracı (Pat Pat) ile ormana pikniğe giden yaşları 18 ila 25 arasında değişen Onur, ve Murat Boğaz, Seyfullah, Turgay, Hayrettin, Soğukçelik, Ümit, Nejdet ve Dogan Demiralay, Mehmet Ünlütürk adlı gençler dönüş yolunda Kuzuluk Beldesi Yazaki Caddesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan 15 metre derinliğindeki çukura uçtular. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi

AMBULANS

Kaza sonrası ters dönen araçtan savrulan 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen Büyükşehir belediyesi Akyazı İtfaiye kırım ekipleri yaralıları düştükleri çukurdan çıkarırken Ambulans Sağlık ekiplerine ilk müdahalelerini yaptılar. 112ulans Sağlık ekipleri, itfaiye erleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından düştükleri çukurdan çıkarılan yaralılar olay yerinde hazır bekleyen Ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesine sevk edildiler.

GİTAR

Yaralılardan ağır olan Ümit Demiralay Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken diğer yaralılar, Akyazı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar. Kaza yerinde bulunan Gitar ise günün ne kadar güzel başladığını ve kötü sonlandığını gösteriyordu.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

Editör: TE Bilişim