DARP EDİP İĞNE YAPTILAR

Rüstempaşa Mahallesi Lokmanlar Sokak üzerinde meydana gelen olayda; bahçesinde süs bitkiciliği yapan Kazım Pir (85), evinde oturduğu sırada Gürcistan uyruklu R.S. (31), T.B.(39) ve G.B.'nin (17) saldırısına uğradı. Pir’in daha önce yanında çalıştığı öğrenilen şahıslar iddiaya göre, iple bağladıkları yaşlı adamı evde buldukları tüfekle bir süre darp ettikten sonra, içerisinde ne olduğu henüz tespit edilemeyen bir maddeyi şırınga ile enjekte etti.

EŞYALARINI TOPLADILAR

Aldığı darbeler sonucu bayılan yaşlı adamı öldü zanneden zanlılar, Pir'in cebindeki 8 bin lirayı da alıp kaçtı. Olay sonrası ağır yaralanan Pir, kendi imkanları ile Sapanca Hastanesi'ne gitti. Hastane görevlilerinin durumu polise bildirmesinin ardından harekete geçen Sapanca Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaptıkları inceleme sonucu şahısların Sapanca’da ikamet ettikleri evde bulunan eşyalarını da alarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gittiğini belirledi.

PİR’İN DURUMU KRİTİK

Polis ekiplerinin terminalde yaptığı çalışma sonucu yakalanan zanlılar, gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsıların yapılan üst aramasında, 7 bin 250 lira nakit para ele geçirilirken, yanlarında götürmeye çalıştıkları ve içerisinde televizyon ile çok sayıda cep telefonunun da bulunduğu 6 bavul eşyaya el konuldu. 3 zanlı, Sapanca Polis Merkezi Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, olayda yaralanan Kazım Pir'in sağlık durumunun, ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim