ÇOK MEMNUNUZ

Emekli Öğretmen Bayram Arslan tarafından verilen kursa yaşları 50 ile 73 arasında değişen toplam 12 kursiyer katıldı. Okuma Yazma Kursuna katılan kadın, kursun çok yararlı olduğunu, artık tabelaları veya televizyonda çıkan altyazıları okuyabildiklerini, okur-yazar olmaktan çok memnun olduklarını ifade ettiler.

MÜTEVAZİ TÖREN

Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen kursun belgeleri, Levent Köyü Muhtarı Bilal Çavdar’ın ev sahipliğini yaptığı mütevazi bir törenle verildi. Belge dağıtım törenine çok sayıda kursiyer yakını katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Ölmez, öğrenmenin yaşının olmadığını, eğitimin her yaşta ve her yerde olabileceğinin en güzel göstergesinin bu kurs olduğunu ifade ederek, desteklerinden dolayı Levent Köyü Muhtarı Bilal Çavdar’a, Kurs Öğretmeni Bayram Arslan’a, azimle kursa katılarak belge alan kursiyerler; Aysel Genç, Fatma Karakaya, Habibe Sak, Hatice Sarıtaş, Kıymet Diktaş, Kıymet Tan, Melehat Geloğlu, Meliha Çodar, Meyse Karakaya, Sündüz Aslan, Şehri Çavdar ve Zeliha İlter’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim