Cehennem Melekleri
AKM-Serdivan AVM ve ADA AVM'de gösterime girecek olan Cehennem Melekleri'nin özeti şöyle; Barney Ross, Lee Christmas ve ekibi hayatlarının en zorlu mücadelesiyle karşı karşıyalar! Bir zamanlar Barney ile birlikte ekibin kurulmasında rol alan Conrad Stonebanks, şimdilerde silah satıcısı olarak çalışmaktadır ve bu durum ekibin geri kalanını rahatsız eder. Bu nedenle Stonebanks ekibi dağıtmayı kafasına koymuştur. Barney ise karşı bir hamle olarak, yeni ve genç üyelerin de eklendiği ekibini yeniden toplar. Artık ekipmanları ve teknikleri de daha güçlü ve moderndir. Ancak karşılarına çıkacak her türlü kötülüğe tam olarak hazırlıklı mıdırlar?

The Expendables 3 Fragman 2 | sinemalar.com

"Kahraman Şövalye"
ADA AVM'de gösterine girecek olan filmin kahramını genç Justin, artık bürokratik bir yapının ya da şövalyelerin kalmadığı bir krallıkta yaşamakta, ancak buna rağmen şövalye olmayı hayal etmektedir. Babası Reginald ise oğlunun bu hayalini desteklememektedir. Reginald, Kraliçe'nin danışmanıdır ve tek isteği oğlunun kendi izinden giderek başarılı bir avukat olmasıdır. Justin büyükannesine gittiği günlerden birinde, babasının ihtişamlı geçmişine ilk kez tanık olur. Babası bir zamanlar kraliyetin en asil şövalyesi, kralın koruyucusu ve sağ koludur. Bir ihanet sonrasında görevini kaybedene dek birçok başarıya imza atmıştır. Duyduğu hikaye karşısında büyülenen Justin, o güne dek sadece hayalini kurduğu şövalye olma konusunda artık son derece kararlıdır. Kraliyetin bir hayli karışık olduğu bu dönemde hem kendi hem de krallığın onuru için elinden geleni yapacaktır.

ADA AVM'de

Kahraman Şövalye Justin Fragman | sinemalar.com

"Barbie ve Sihirli Dünyası"
Detaylar
Serdivan AVM ve ADA AVM'de gösterime girecek olan Barbie'yi son müzikal macerasında içine kapanık bir prenses olan Alexa rolünde görüyoruz. Prenses olmanın getirdiği sıkıcı sorumluluklar yerine kendine kurduğu dünyada kitap okuyarak daha mutlu olan Alexa bir gün krallık bahçesinde dolaşırken tıpkı okuduğu bir kitapta olduğu gibi gizli bir kapı keşfeder; içeriye adım attığındaysa kendini büyülü yaratık ve sürprizlerle dolu bir dünya beklemektedir. Alexa burada bir denizkızı olan Romy ve peri Nori ile tanışır ve onlardan Malucia adlı birinin bu evrendeki tüm sihri almaya çalıştığını öğrenir. Alexa da artık bu dünyaya dahil olduktan sonra sihirli güçlere sahip olmuştur ve yeni arkadaşları bu sorunu yalnızca onun çözebileceğinden emindir.

Serdivan AVM ve ADA AVM'de

Barbie ve Sihirli Dünyası Türkçe DublajFragman | sinemalar.com

Editör: TE Bilişim