DALAMANLILAR

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 98. yıldönümü nedeniyle, bu yıl 1 Mart tarihinde Muğla’ya giden Tarihçi-Yazar Mustafa Turan; gündüz Dalaman Cezaevinde mahkumlara, akşam da Dalamanlılar’a yönelik ‘Destanlaşan Çanakkale’ konulu konferans verdi.  2 Martta Marmaris’te halka hitap eden Turan, 3 Mart’ta Aydın’a geçerek İncirliova’da konuştu.

AYNI GÜN İKİ LİSE

4 Mart Pazartesi günü de Aydın’ın Çine ilçesinde bir konferans verecek olan Turan, aynı gece Trakya’ya hareket ederek, Tekirdağ’ın Hayrabolu ve Çorlu ilçelerinde gündüz ve akşam birer konferans verecek. 7 Mart Perşembe günü Edirne’ye hareket edecek olan Turan sabah ve öğleden sonra olmak üzere lise öğrencileriyle bir araya gelerek onlara “Destanlaşan Çanakkale” yi anlatacak ve öğrencilerin sorularını cevaplayacak.

İNEGÖL-GEMLİK

9 Mart tarihinde saat 13.00’de Bartın’ da halka hitap edecek olan Tarihçi -Yazar Mustafa Turan, akşam saat 20.00de de Kastamonu’ya geçerek halka  bir  konferans verecek. 10 Mart Pazar günü İnebolu programına katıldıktan sonra,  yeni bir konferans için Gerede’ye geçecek. 12 Mart Salı günü Bolu’da akşam Çanakkale’yi anlatacak ve o gece Bursa’ya hareket edecek. 13, 14 ve 15 Mart tarihlerinde Bursa’nın Karacabey, İnegöl ve Gemlik ilçelerinde ikişer konferans verecek.

Editör: TE Bilişim