ÜCRETSİZ DONDURMA

Etli yemek, börek ve tatlı olmak üzere üç kategoride düzenlenen yarışmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, 32 Evle Mahalle Muhtarı Sabahatin Altın, Okul Müdürü Recep Yazıcı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Yarışma boyunca sponsor firma tarafından çocuklara ve tüm davetlilere ücretsiz dondurma dağıtıldı.

DEĞERLENDİRME

Yarışmaya katılan ürünlerin sıralaması kura ile belirlendikten sonra ürünler jüri üyelerine sunuldu. Jüri üyeleri yemek, börek ve tatlıların önce görünümüne ardından ise tadına bakarak tek tek puanlamalarını yaptılar. Hijyen, sunum, görsellik ve lezzet  olmak üzere toplam 100 puan üzerinden değerlendirildi. Jüri üyeliğini Etli Yemek kategorisinde Yakup Çakmak, Muhtar Sabahattin Altın ve Ayşe Baylan, Börek kategorisinde Hasibe Çevik, Arzu Ay ve Saadet Gül, Tatlı kategorisinde ise Sedat Durak, Müberra Yiğit ve Mehmet Efe yaptı.

SONUÇLAR

Yapılan değerlendirmelerin ardından etli yemek kategorisinde birinci Tülay Yılmaz, ikinci Elif Tokur, üçüncü Hülya Güz; tatlı kategorisinde birinci Ayşe Aydoğan, ikinci Mürvet Altın, üçüncü Cemile Taşçılar, börek kategorisinde ise birinci Bahriye Tarhan, ikinci Safiye Kuş, üçüncü Elmas Yüksel oldu.

BİRİNCİYE ÇEYREK ALTIN

Yarışmada her kategoride birinci olanlara çeyrek altın, ikinci olanlara gram altın, üçüncü olanlara ise hediye paketi verildi. Ayrıca her katılımcıya, üzerinde yemek yarışmasının ve okul logosunun görselinin basılı olduğu porselen kupa hediye edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, yaptığı açıklamada Fevzi Çakmak İlkokulunun her geçen gün farklı etkinliklere imza attığını, bu sayede okul-veli kaynaşmasını sağladığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim