İNCİ DESTEK VERDİ

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Murat Alemdar, Hendek 112 Acil Servisin yeni yapılacak binası için yer tahsisinde bulunan,  Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Murat Alemdar ,Müdür Yardımcısı Dr.Serdar Değirmenci ve Halk Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Bulduk,  Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret etti. Ziyarette Hendek Sağlık Grup Başkanı Metin Polat’da hazır bulundu.

HASTANEYE YAKIN

Yeni yapılacak 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, otoban, E5 ve yapımı devam eden Hendek Devlet Hastanesi’ne yakın olmasıyla, olaylara daha hızlı bir şekilde müdahale edebilecek.  İl Sağlık Müdürlüğü bu konuda, 112 Acil Sağlık Hizmetleri binasının daha verimli ve daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için,  daha önce Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi, ziyaret ederek arsa temini konusunda talepte bulunmuştu. Başkan İnci, sağlık müdürlüğünün talebini değerlendirdi

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Murat Alemdar, Hendek 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu (ASHİ) ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında personelden  çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

 

Editör: TE Bilişim