Çok yüksek katılımın olduğu yarışmaların ödül töreni Yeşiltepe Ortaokulunda yapıldı. Törene Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy Yeşiltepe Ortaokulu Müdürü Feyzi Altun, okulun öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Törende yarışmalarla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Feyzi Altun “Bu pandemi döneminde uzaktan da olsa 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında 4 farklı branşta yarışmalar organize ederek öğrencilerimizle birlikte bayram coşkusunu yaşamaya çalıştık. Bu yarışmaları hazırlayan öğretmenlerimizi ve yarışmaya katılan, dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.” dedi.

Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy da yaptığı konuşmasında “23 Nisan Çocuk bayramında böyle faklı ve güzel etkinlik hazırlayan Yeşiltepe Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

Programda daha sonra Resim Yarışmasında Edanur Minteş ve Esmanur Türkel, Matematik Bilgi Yarışmasında Tevfikcan Özdemir, Meryem Kolunsa ve Ela Şen, Fen Bilimleri İleri Dönüşümlü Heykel Yarışmasında Ceylin Zengin, Elif Rana Meletli ve Ela Şen, Şiir yarışmasında Esma Yiğit, Elif Deren Fendoğlu’na ödülleri takdim edildi.                                

Editör: TE Bilişim