SAĞLIKTA CİDDİ SINAV VERDİK

Sakarya Genç girişimciler ve İşadamları Derneği Başkanı Zafer Bekdemir 2020 yılının şehrimiz, ülkemiz ve dünya için sağlıkta sınav yılı olduğuna vurgu yaparak “Koronavirüs illeti tüm dünyanın dengesini alt üst etti. Dünyayı etkisi altına alan korona salgını nedeniyle yaşanan kayıplar, ekonomik daralma ve salgınla mücadele için harcanan emek neredeyse bu yüzyıla damgasını vurdu. Şehrimiz ve ülkemiz salgınla mücadelede çok başarılı bir sınav verdi. Kenetlendik, paylaştık ve süreci olabildiğince başarılı bir şekilde yürüttük. Yeni yılın salgından korku değil aşılama ve tedbirlerle salgından kurtulma yılı olacağına inanıyoruz. Sevdiklerimizle maskeli-mesafeli geçirdiğimiz yılın ardından 2021 için hepimizin ortak temennisi sağlıklı günlerde kucaklaşma yılı olmasıdır”

2021 ATILIM YILI OLACAK

Sakarya GİAD Başkanı Zafer Bekdemir salgından arınmış, herkesin sağlıklı bir ortamda işine odaklanacağı bir yıl beklediklerini ifade ederek “Belli ülkeler tarafından geliştirilen aşıların uygulanmaya başlamasıyla rahat bir yıl geçireceğimizi düşünüyorum. Her şeyin başı sağlık distürinden hareket edersek, yeni yıl şehrimiz ve ülkemiz için atılım yılı olacak. Zorlukların üstesinden gelmeyi her şartta başaran Türk Milleti, yaşanan olumsuzlukları geride bırakmak için gerekli tedbirlerini aldı. Şimdi yeni yatırımlar yeni hamlelerle durağan geçirdiğimiz yılın da telafisini yaparak yolumuza devam edeceğiz. Sağlık turizmi, savunma sanayi ve makine imalatıyla sadece ülkemize değil dünya pazarına da açılarak atılımlarımızı gerçekleştireceğiz”

YENİ YILDAN BEKLENTİLERİMİZ

Başkan Bekdemir “Ekonomik daralmanın yerini büyümeye bırakacağı bir yıl yaşayacağız. Sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirmek istiyoruz. Küresel salgınlar ve saldırıların olmayacağı, hepimizin işimize gücümüze odaklanacağı bir yıl geçirmek istiyoruz. Şehir dinamiklerinin ortak akılla yeni yol haritası oluşturarak; şehrimize daha çok yatırım, şehir insanımıza daha çok istihdam ve katkı sunacağı bir yıl bekliyoruz. Bu dileklerle şimdiden yeni yılınızı kutlar sağlık, huzur ve esenlik dileriz”

Editör: TE Bilişim