AK Parti Sakarya teşkilatının düzenlemiş olduğu basın toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, yeni yapılacak adliye binası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sakarya Milletvekilleri AK Parti İl Başkanı ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce basın mensupları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Sakarya'daki sağlık alanında yapılan çalışamları anlatan Yavuz, yeni yapılacak olan Adliye binası ile ilgili de önemli gelişmelere açıklık getirdi.


Yavuz, yeni yapılacak olan adliye binası ile ilgili ufak tefek sorunların olduğunu fakat bir kaç ay içerisinde ihaleye çıkılacağını söyledi. Yavuz, adliye binası ile ilgili yer probleminin olmadığını Camili Mahallesi'nde 36 dönümlük arazi üzerine yapılacağını belirtti.

Yavuz " Şuan kullanılmakta olan Adliye binası 10 bin metre kare kullanım alanına sahip. Yeni bina bittiğinde 100 bin metre kare kullanım alanımız olmuş olacak. Şimdikine göre 10 kat daha ferahlamış olacağız ve uzun süre ihtiyacımızı karşılayacağı görüşündeyim" dedi. 

İşte Yeni Adliye Binası'nın ayrıntıları: 

Editör: TE Bilişim