“Vatandaşlar spor ve eğlencenin keyfine varacaklar”

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk beraberinde proje, yatırım ve teknik işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ile birlikte çalışmaları tüm hızıyla devam eden Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundular. Alanı gezen Başkan Öztürk “Spor, eğlence ve dinlenme açısından cazibe merkezi haline geleceğine inandığımız Yaşam Merkezi projesi ile vatandaşlarımız spor eğlence ve dinlenmenin keyfine varacaklar” dedi.

Spor, Eğlence ve Dinlenme Alanları Bulunuyor

Projenin ince işçiliği ile ilgili çalışmaların son sürat devam ettiğini belirten Başkan Öztürk “Yaşam Merkezimizin kaba inşaatı bitirildi. Haziran ayının 15’inde de ince işçiliği ile ilgili çalışmalara başlandı. Dev Yaşam Merkezi projemiz inşallah en geç Aralık ayının sonuna doğru vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi. Başkan Öztürk’ün “Erenlerde vatandaşlarımıza sağlıklı yaşamın anahtarını vereceğiz” dediği Yaşam Merkezinde; yarı olimpik yüzme havuzu, su kaydırağı, sauna, hamam, fitnes salonu, sentetik buz pisti, sguash duvar tenisi, çocuk eğlence dünyası ve kafeterya gibi birçok eğlence ve spor alanları bulunuyor.

Yaşam Merkezi ile farkımız ortaya koyuyoruz

Projenin bölgenin en büyük spor, eğlence ve dinlenme merkezi olacağını altını çizen Başkan Öztürk “Yaşam Merkezi ile Erenlerimiz, spor eğlence ve dinlenme açısından ideal bir buluşma noktası haline gelecek. Çalışmaların son sürat devam ettiğini belirten Başkan Öztürk “Gerek Kentsel Dönüşüm projemiz gerek Oyun Sokağımız, Payidar Bahçe ve şimdi de eğlence ve dinlenmenin merkezi olacak Yaşam Merkezimiz ile farklılığımızı ortaya koyacağız. Çalışma aşkımızı, şevkimizi kaybetmeden hizmet ederken, yepyeni projeler üretmeye de devam ediyoruz. Erenler her sahada, herkesin gıpta ile baktığı bir ilçe olma yolunda ciddi büyük adımlar atmış atmaya da devam ediyor” dedi.

Editör: TE Bilişim