“Sosyal Tesisleri Gezdi, Brifing Aldı”

Söğütlü 3. OSB’de Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 3. OSB Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş ve 3. OSB Bölge Müdürü İsmet Altınışık tarafından karşılanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, ilk olarak yapımı devam eden ve içerisinde Cami, kreş, restoran, kafeterya, bankalar ile yönetim binasının da yer aldığı OSB Sosyal Tesislerinin inşaat alanını gezdi. Alanda çalışmalar yapan işçilere kolay gelsin dileğinde bulunan Vali Kaldırım, daha sonra 3. OSB Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Muzaffer Güneş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek OSB’nin çalışmaları ile projeler hakkında bir brifing aldı.

“Fabrikaların Üretim Tesislerinde İncelemelerde Bulundu”

Toplantı sonrası Güneşoğlu Süt Ürünleri Fabrikasının tesislerini gezerek çalışanlarla da sohbet eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, ürünlerin üretim serüvenini de yerinde gördü.

Buradaki incelemelerinin ardından Oğuzhan Plastik Vialli Fabrikasına geçen Vali Kaldırım, burada da fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Semih Güngör tarafından karşılandı. Fabrikanın üretim tesislerini gezen Vali Çetin Oktay Kaldırım, daha sonra Kalibre Alüminyum Fabrikasına geçti. Vali Çetin Oktay Kaldırım, burada da Fabrika Müdürü İrfan Bostancı eşliğinde fabrika tesislerini gezerek bilgiler aldı.

Son olarak hizmete girdiğinde yeni istihdam olanakları sağlayacak olan Vespro Mühendislik İmalat Fabrikasında incelemelerde bulunan Vali Çetin Oktay Kaldırım, fabrikanın yöneticilerinden Alp Büyükaslan’dan gelinen aşamaya dair bilgiler aldı.

“Söğütlü Güzel Bir İlçemiz”

Söğütlü’nün bölgenin tarım ve hayvancılık açısından önemli ve güzel yerlerinden birisi olduğunu ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, 3. OSB’nin ilimiz ekonomisi ve katma değer bakımından çok büyük bir önemi olduğuna vurgu yaparken, ilimizi Ar-Ge, tasarım, inovasyon, yazılım gibi yeni nesil alanlarda üs haline getirerek bütün sektörleri doğru bir şekilde desteklemek ve katma değerli hale getirmek istediklerini ve ilimize yapılacak her doğru yatırıma kendilerinin de sonuna kadar destek vereceğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim