Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Karapürçek İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı. Kongrede Başkan Yüce’nin yanı sıra Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Ümit Bodur, parti mensupları ve gençler katıldı. İlçe Başkanlığına Atilla Kılıçkan seçildi.

Bu bayrak ileri taşınacak

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, “Teşkilatlarımız yenilenmeye devam ediyor. Devam eden arkadaşlarımız yeni bir azimle bayrağı daha ileriye götürmek adına bu davada yürüyecekler. Bu kutlu ve inançlı yolda birlikte adım atacak olmak bizler için çok önemli. Bu vesileyle kongremizin Karapürçek’e ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Geleceğimiz siz gençlerin

AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı, “Ümit bodur, “Gençlik kollarımız ve kadın kolları geleceğimizi oluşturan önemli unsurlarımızdır. Gençlerimizin dinamik enerjisi çalışmalarımı etkin bir şekilde yürütmememize yardımcı olmaktadır. AK parti seçme ve seçilme yaşını 18’e indirerek geleceğimiz olan gençlere ülkemize hizmet noktasında fırsat sunmuştur. Birlikte başarı sağlamak adına her projeyi birlikte yürüteceğiz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” sözlerine yer verdi.

Bu yolda birlikte hareket edeceğiz

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, “Bugün burada kongre heyecanını yaşıyoruz. AK gençlik olarak milletimize hizmet yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Biz gençlik teşkilatları olarak ülkemizin AK Parti iktidarında yaşadığı değişim ve dönüşümü genç kardeşlerimize aktararak 2023 seçimlerinde en güçlü halimizle çıkmak istiyoruz. Yolumuz bahtımız açık olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

20 yıldır ülkemiz için çalışıyoruz

Başkan Ekrem Yüce, “Bizler güzel bir davanın neferleriyiz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 20 yıldır ülkemiz için, milletimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin heyecanı, coşkusu, dava bilinci her seferinde bizi de gençleştiriyor. Partimizin vizyonu sizin omuzlarınızda yükselecek. Bunun bilincinde olarak hareket etmek, sizlere emanet edilen 2053, 2071 vizyonlarını yılmadan, yorulmadan, geliştirerek sizden sonraki nesillere aktarmak en önemli görevinizdir” dedi.

Her zaman ‘ben varım’ diyeceksiniz

Açıklamalarına devam eden Başkan Yüce, “Yaptığınız işler, yapacaklarınız, hem şehrimiz, hem milletimiz için harcadığınız enerji ile gururumuzsunuz. Sizler; yarınlarımızı emanet edeceğimiz geleceğimizsiniz. Sizler, ilimle, irfanla, ahlakla, sevgiyle ve saygıyla yarınlar için, bu ülke için mücadele ediyorsunuz. Ahlakınızla, enerjinizle, bilginiz ve inancınızla bu ülkenin gençliğini sizler temsil ediyorsunuz. İnancımız için, davamız için, ülkemiz ve milletimiz için “kim var?” diye sorulduğunda, her birinizin korkmadan, çekinmeden, tereddüt dahi etmeden “ben varım” diyeceğinizi biliyorum” dedi.

Gençlik büyük bir güç

“Türkiye’nin geleceği açık. Dünya’nın her yerinde varız. Bu kadar sıkıntılar arasında gayret etmeden hiçbir şey yapamayız. Geleceğimizin aydınlık olduğuna inancım tam. Ben siz gençlerime bu konuda çok güveniyorum. Kendinizi asla hor görmeyin. Gençlik büyük bir güçtür. Her zaman bu gençliğinizin gereğini yapın. Bu gençlik bizlere çok farklı ufuklar getirecek” dedi.

Editör: TE Bilişim