Tam Kapanma sürecinde de rehberlik araştırma merkezleri aracılığıyla bu dönemin  öğrencilerimize ve velilerimize yönelik en verimli şekilde atlatılması için bir dizi eğitim destek planı yapıldı.  

  

Yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli iş birliği ile eğitim süreçlerinde çözümcül yaklaşımlar: “HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ” çalışma teması kapsamında rehberlik araştırma merkezleri, oluşturdukları psikolojik danışma hatlarıyla her gün öğrencilerin ve velilerin sorularını yanıtlarken uzmanlar tarafından da bilgilendirme seminerleri düzenleniyor. Düzenlenen seminerler arasında "Salgın Sürecinde Veli Olmak", “Verimli Ders Çalışma", "Geleceği Planlamada Aile", "Dijital Ebeveynlik" gibi dikkat çeken konular yer alıyor.  

  

Öğrencilere ve velilere yönelik destek eğitimlerinin her zaman devam ettiğini belirten İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 17 günlük tam kapanma sürecinde ilimizdeki tüm rehberlik araştırma merkezlerinin öğrencilerimiz ve velilerimiz için yoğun bir çalışma içine girdiğini söyledi. Durmuş, bu süreçte de öğrencilerimizin ve velilerimizin her zaman yanında olduklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim