Özellikle Orhan Cami Meydanı ve Şemsiyeli Park’taki tabureli çay bahçelerine oturmakta güçlük çeken aileler, Büyükşehir Belediyesi’nin bu duruma el koymasını istiyor.

KADINLAR GEÇEMİYOR

Akşam saatlerinde tıklım tıklım olan, Ramazan süresince de iftar sonrasında kalabık olan Orhan Camii Meydanı’ndan yaya geçmek durumunda kalan kadınların yollarını değiştirdiği ifade ediliyor.

MASA SANDALYE KAFEDE

Şemsiyeli Park’ta taburelerde oturamayıp hemen yanındaki  yatları daha yüksek olan kafelere gitmek durumunda kalanlar, “Buralara gidelim diye mi taburelere göz yumuluyor” diye soruyorlar. 

Konu Mecliste gündeme geldi

Şehir merkezlerindeki çay bahçelerindeki tabure eziyeti Adapazarı Belediye Meclisi’nin dünkü oturumunda da gündeme geldi.

ÜÇ-BEŞ ŞEMSİYENİN ALTINDA...

CHP’li  Haluk Akbay ,  “Bu memlekete hizmet etmiş, vergi vermiş, çalışmış 55 yaşı ve üstü emekli insanlar, ne yazık ki taburelerde, ufak masalarda, üç beş şemsiyenin altında toplanarak oturuyorlar” diyerek, duruma el konulmasını istedi.

Kent Meydanı’ndaki Atatürk Heykeli’nin kaidesinin düzeltilmesini talep eden Akbay , yazılı önerge ile Belediyenin faize bağlı borçlarının da açıklanmasını istedi.

Editör: TE Bilişim