SYKD Yönetim Kurulu online düzenlediği toplantıda sağlık çalışanlarımıza nasıl destek olabiliriz konusunda istişarede bulundu.

Dernek yönetim kurulu, Koronavirüs salgınının ülkemizde göründüğü 10 Mart tarihinden bu yana evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının en büyük ihtiyaç duyduğu çamaşır makinesi ve kurutma makinesinden yeterli miktarda temin ederek bu desteği Kızılay aracılığıyla sağlık çalışanlarına gönderdi.

SYKD Başkanı Necmettin Kırık yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde koronavirüsle mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarımıza millet olarak minnet ve şükran duyduklarını ifade ederek; “Karınca kararınca sağlık çalışanlarımıza Sakarya Yerel Kültür Derneği olarak katkıda bulunmak istedik. Dernek yönetim kurulumuza ve üyelerimize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Bizler evlerimizde bu salgının yayılmaması içinde beklerken sağlık çalışanlarımız kendilerinden, ailelerinden, çocuklarından büyük fedakarlıklar göstererek bizlerin bu beladan sağlıklı bir şekilde çıkmamız için canla başla mücadele veriyorlar. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm sağlık çalışanlarımıza millet olarak minnet ve şükran duyuyoruz. Derneğimiz üyelerinin sağlık çalışanlarımıza bir şükran ifadesi olan desteğimizin ulaştırılmasına vesile olan Kızılay teşkilatımıza da çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim