SYKD’nin Erenlerdeki Otağında gerçekleşen bayramlaşmaya; Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Levent Bülbül, Ümit Dikbayır, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Eski Milletvekili Ali İnci, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, muhtarlar, dernek üyeleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da gelen tüm davetlilere dartılı keşkek ikramının yapıldığı bayramlaşmada şehrimizin marka yiyeceği keşkekle ilgili ulusal bir festival düzenlenmesi talebi dile getirildi. Keşkek Festivali önerisine milletvekilleri ve belediye başkanları destek sözü verdiler.

Bayramlaşmaya gelen misafirleri yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kapıda karşılayan Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, bayramların özüne uygun bir şekilde birlik ve beraberlik içinde geçmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, İslam Alemi’nin, ülkemizin, milletimizin ve tüm Sakarya halkının Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı. SYKD Başkanı Kırık, 33. Geleneksel Bayramlaşma programına katılım gösteren tüm misafirlere dernek üyeleri adına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim