Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı Otizm Farkındalık Günü ile ilgili şu açıklamada bulundu” Engelli ve Otistik çocukların eğitimine yönelik 4 yıldır sürdürdüğümüz Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Okulumuzla Otizm farkındalığımız daha çok arttı. Projelerimizle çocuklarımızın sosyal ve kişisel gelişim süreçlerinde onlara bir nebzede olsa destek olabilmeyi amaçladık.

Hepimiz biliyoruz ki Otizm bir farklılıktır ve bu farkın bilinciyle Otistik çocukların hayata bağlanmalarına yardımcı olmak bir nebzede olsa hayata geçirdiğimiz projelerle yaşamlarına dokunabilmek onların mutluluğunu görmek bizleri çok memnun etmektedir. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada onların sosyal hayatta yer alabilmeleri ve kendi ihtiyaçlarını mümkün olduğunca bağımsız karşılayabilmeleri için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımız için daha iyi bir yaşam sağlamak toplumumuzun her bireyinin görevidir.

Bu vesileyle, otizmin farkında olduğumuzu ve onların yanında olduğumuzu belirterek Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizme dair toplumsal farkındalığın ve duyarlılığın artırmasını temenni ediyor; otizmli çocuklarımıza, yetişkinlere ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.” ifadelerini kullandı

Editör: TE Bilişim