Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay’la Afet Koordinasyon Merkezi’nde bir araya geldi. Buluşmada Genel Sekreter İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Demiryol-İş Sendikası Başkanı Cemal Yaman, Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şube Sekreteri Muammer Güneş ile Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan yer aldı.

Birlik ve beraberlik

Nazik ziyaretleri dolayısıyla Türk-İş Başkanı Ergün Atalay’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Türk-İş Başkanımız Ergün Atalay’ı AKOM’da misafir etmekten büyük memnuniyet duyduk. Uzun yıllardır şehrimizi Ankara’da başarıyla temsil eden Ergün Atalay, şehrimizin yatırımları ve projeleri ile de yakından ilgileniyor. Biz de Ergün ağabeyimizle sıklıkla bir araya geliyor, istişarelerde bulunuyoruz. Sakarya bizim evimiz. Sakarya’nın doğasını, yeşilini, çevresini korumak en büyük sorumluluğumuz. İnşallah birlik ve beraberliğimizle Sakarya’nın doğasını koruyarak, yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya bizim sevdamız

Memleketi olan Sakarya’nın her zaman farklı bir yerde olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, “Sakarya için yapılan her çalışma, gerçekleştirilen her proje bize mutluluk veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızla da zaman zaman bir araya geliyor, sevdamız olan Sakarya’yı konuşuyoruz. Sakarya gün geçtikçe gelişiyor. Bizler de Ankara’da şehrimizi yakından ilgilendiren çalışmaları takip ediyoruz. İnşallah hep birlikte Sakarya’yı daha da iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim