Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Denizbank ile iş birliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında SESOB binasında yapılan imza töreninde, esnaf ve sanatkarlara özel 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi’den faydalanma imkanı sağlandı.  Üye esnaf ayrıca Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanından faydalanabilecek.

PROTOKOLLÜ İMZA ALTINA ALDILAR

SESOB ve Denizbank arasında imzalanan protokole SEBOB Başkanı Hasan Alişan,  DenizBank Bosna Caddesi Şube Müdürü Gökhan Yazıcı , Atatürk Bulvarı Şubesi Müdürü Cenk Mekik , Adapazarı Şubesi Müdürü Mehmet Arıcı katıldı. Denizbank yetkilileri yaptıkları açıklamada, "“Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak öncelikli gayemiz, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek.

ODA ÜYELERİNE YÖNELİK

Bu anlayışla, Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ile yaptığımız işbirliği kapsamında Birliğe bağlı oda üyelerine; 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı, Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunuyoruz. Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı. SESOB Başkanı Hasan Alişan ise protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilişim