31 Mart seçimlerinin ardından görevlerini yeni muhtarlara devreden eski muhtarlara Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları Burak Erken ve İbrahim İskender tarafından hizmetlerinin anısına plaket takdim edildi.

Başkan Alemdar, Ramazan’ın birlik ve beraberliğin taçlandığı, yardımlaşma ve dayanışma gibi güzel tüm hasletlerin tezahür ettiği bambaşka bir atmosfere sahip olduğunu belirterek bu güzel ayda Serdivan’a hizmet etme gayesiyle her zaman birlikte hareket ettikleri muhtarlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Milletimize Hizmet İçin

İftar sonrası 31 Mart yerel seçimlerinin ardından görevlerini yeni muhtarlara devreden eski muhtarlara protokol üyeleri tarafından hizmetlerinin anısına plaket takdim edilirken programda duygulu anlar yaşandı.

Bugüne kadar tüm muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını, millete hizmet yolunda her zaman birlikte hareket ettiklerini belirterek, görevi yeni arkadaşlarına devreden eski muhtarlara yeni hayatlarında sağlık ve mutluluk dileyen Başkan Alemdar yeni muhtarlara da hayırlı olması temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Dostluklar Baki

Serdivan İlçe Kaymakamı Muhsin Çatmadım da kurulan dostlukların baki olacağını ifade ederek “Bu mübarek günde birliğimizin, beraberliğimizin, kuvvetimizin ve huzurumuzun ülke olarak devam etmesini temenni ederim. Görev itibariyle aramızdan ayrılacak olan muhtarlarımıza teşekkür ederim. Ayrılsalar da dostluğumuz daim olacaktır. Yeni seçilen ve hala devam etmekte olan muhtarlarıma görevlerinde başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Serdivan’da Değişen Muhtarlar

Yukarıdereköy Mahallesi Muhtarı İlyas Köseoğlu, Esentepe Mahallesi Muhtarı Alaybey Köse, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Necdet Dobrucalı, Çubuklu Mahallesi Muhtarı Yakup Elturan, Hamitabat Mahallesi Muhtarı Aydın Yılmaz, Kazımpaşa Mahallesi Muhtarı Şaban Kurcan, Reşadiye Mahallesi Muhtarı Celal Öztürk, Otuziki Evler Mahallesi Muhtarı Sabahattin Altın, Vatan Mahallesi Muhtarı Nedim Çoşkun ve Uzunköy Mahallesi Muhtarı Ali Ak.

Editör: TE Bilişim