Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki ulaşımın yoğun olduğu noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Yol-Bakım Altyapı Koordinasyon Dairesi ile Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, şehir ulaşımının ana damarı olarak nitelendirilen caddelerde kaldırım boyama, yaya çizgisi, yol çizgisi ve peyzaj çalışmaları yürütüyor.

Çalışma bitti, güzel bir görüntü oluştu
Bu kapsamda ağaçlandırılan ve çim serimi yapılan ve renklendirilen caddeler yepyeni bir görünüme kavuştu. Erenler’de bulunan Türbe Kavşağı, SEAH Bağlantı Yolu, Bağlar Caddesi, Hacıoğlu Caddesi ile Adapazarı’nda bulunan Millet Bahçesi çevresi, Yazlık Caddesi, Maltepe Caddesi ve Sağlık Caddesi’nde çalışma sonunda güzel bir görüntü ortaya çıktı. Yürütülen çalışmaların özellikle kent merkezindeki muhtelif bölgelerde devam edeceği belirtildi.

Çalışmalarımız kent genelinde devam edecek
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyemiz tüm daire ve birimleriyle şehirdeki ulaşım ağlarında aralıksız çalışıyor. Kentin sembol olmuş caddelerinde yürüttüğümüz çalışmaların bir bölümünü tamamladık. Ulaşımın da ana damarı olan caddelerimiz yeşillendi, renklendi ve çevre düzenlemeleri yapıldı. İşlemlerimiz şehrin merkezindeki çeşitli noktalarda sürdürülecektir.” denildi.

Editör: TE Bilişim