Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Çolak, geçtiğimiz günlerde Orta Garaj'dan Akarca- Söğütlü otobüsüne binen şehit annesine otobüs şoförü tarafından rencide edici sözler sarf edildiği iddia edildi.

Şehit yakınlarına özel kimlik kartı ve ücretsiz seyahet kartı verildiğini söyleyen Çolak, şehit annesinin otobüs şöforüne kartını gösterdiğini, şoförün de anneye, " ben sizi taşımak zorundamıyım arka tarafa geç" sözlerini söylediğini belirtti, ve soförün şehit annesini otobüsten indirdiğini iddia etti.

Bunun üzerine Ulaşım Daire Başkanından randevu aldığını ve konuyu görüşmek için daire başkanına gittiğini söyleyen Çolak, randevu almasına rağmen sekreter tarafından kapıda bekletildiğini belirtti.

Konu hakkında huhuki süreç başlattıklarını söyleyen Çolak,  " şehit annesinin sorununu çözmek için geldim ve benimde bir gazi olduğum göz önünde bulundurulursa daire başkanı bir gaziye verdiği randevuya gelmez personeli ise Şehit annesini rencide eder. Annemiz bu vatan için evladını şehit verdi biz bu vatan için gazi olduk. Bizlere verilen değer ve önem gözler önünde, bu olayın suçlusu bulunup gerekli işlemlerin yapılması için hukuki süreç için hazırlığımızı yapmaktayız ve suç duyurusunda savcılığa bulunacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim