Serdivan Arabacıalanı Mahallesi’ndeki baba ocağında kurulan sofralarda açılan oruçların ardından, Kadir Gecesi münasebetiyle tüm şehit ve gazilerin yanı sıra sınır ötesinde operasyonlarına devam eden kahraman Mehmetçiklerimiz için de dualar edildi.

Programda ayrıca Pençe Harekâtı’nda Şehit olan ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle ebediyete uğurladığımız Geyveli Piyade Teğmen Raşit Aydın için de dua edildi.

Onlar Şehadetle Şereflenenler

Erzurum’daki çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Yakup Yılmaz’ın acısının hala yüreklerinde tazeliğini koruduğunu ifade ederek şehidimizin ailesine bir kez daha sabırlar dilediğini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Yakup kardeşimiz derecelerin en büyüğüne kavuştu. Rabbim onun ve tüm şehitlerimizin makamlarını âli eylesin. Gazilerimize hayırlı, uzun ömürler versin. Bin aydan daha hayırlı sayılan Kadir Gecesi’nde, bizleri bir araya getiren şehidimizin ailesine de hassaten teşekkür ediyorum. Rabbim onlardan razı olsun. Onlar bize şehidimizin emanetleridir. Şehit yakınları ve gazilerimiz baş tacımızdır. Emanete sahip çıkmak da bizim en asli görevimiz. Ailelerimizle her daim birlikte olmaya, yan yana durmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim