Toplu Sözleşme için başlayan görüşmelerin ilkine, SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz ve Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, İnsan Kaynakları Direktörü Sinem Yorulmaz, Regülasyon Direktörü Meltem Şişli ile toplu İş Sözleşmesi müzakerelerinde görev yapacak diğer SEDAŞ yöneticileri, TES-İŞ (Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri) Sendikasından da TES-İŞ Genel Başkanı Ersin Akma, Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Ozil ile Sedat Çokol ve TES-İŞ Adapazarı Şube Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
20 Madde Görüşüldü
SEDAŞ ve TES-İŞ Sendikası yöneticilerinin de yer aldığı ilk toplantıda karşılıklı iyi dilek mesajları verilirken, 20 madde görüşüldü. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz, SEDAŞ'ın tüm iş süreçlerinde profesyonel yönetim ilkeleri doğrultusunda hareket edildiğine dikkat çekerek, Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin hayırlı olmasını temenni etti. Odyakmaz, "Elektrik Dağıtım Sektöründe çalışma barışını korumak, verimli, huzurlu, düzenli, adil bir iş ve çalışma hayatının sürdürülmesine yönelik atılacak adımlarla, iki taraf içinde başarılı ve verimli bir toplu iş görüşmesi geçirilmesini, ayrıca bu sürece katkısı ve emeği olan tüm yönetici ve çalışanlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

TES-İŞ Sendikası Sendikası Genel Başkanı Ersin Akma ise konuşmasında, "SEDAŞ'ın hizmet kalitesi için çalışanlarıyla müşteri memnuniyetine odaklanan projelerini sürdürdüğünü yakından takip ediyor ve takdirle izliyoruz. SEDAŞ istihdam yaratan, tedarikçileri ile katma değer oluşturan bir kurum. Bu yönüyle bulunduğu 4 İlde ekonomik gelişmeye dağıttığı enerji ile de ayrıca güç katıyor. Toplu iş sözleşmesi sürecinin tüm çalışanlar ve SEDAŞ için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

TES-İŞ Sendikası Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu'da toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin SEDAŞ ve TES-İŞ Ailesi için hayırlı olmasını dileyerek tüm süreçlere katkı sağlayacak olan TES-İŞ ve SEDAŞ yöneticilerine teşekkür ederken, "Karşılıklı anlaşmanın her kesime fayda getireceğine inanıyoruz. Bu düşüncelerle sözleşmenin çalışanlarımıza ve işverenimize hayır getirmesini diliyoruz.'' dedi.

Editör: TE Bilişim